Wat levert Fit-Snacks op?

Gezonder werken wordt een jaar lang onder de aandacht van jullie medewerkers gebracht. In 2 tot 5 minuten per week. Elke week een eenvoudige actie, een ‘Jij aan zet’, zodat de Fit-Snacks ook echt onderdeel worden van het dagelijkse menu. Zo leuk en simpel kan het zijn!

​Informatie en direct toepasbare tips geven inzicht in de mentale en fysieke belasting en hoe je deze kunt verhogen. Door de opbouw van dit online programma is Fit-Snacks een kickstarter voor verbetering van de vitaliteit op de werkvloer.​​

Superleuk om de week hiermee te starten. Leuke, interessante en goede tips met duidelijke video’s.

Jaarprogramma

€ 6,95 per medewerker per maand

En nee, hier zit geen addertje onder het gras: er zijn geen bijkomende kosten. Wij willen werkend Nederland gezonder maken, dus houden we de kosten laag. Bekijk hier de onderwerpen van de jaarprogramma’s Gezonder werken en Gezonder werken op kantoor.

Fit-Snacks op kantoor

€ 69,95 per medewerker

Dit zijn acht speciale Fit-Snacks voor kantoormedewerkers. Beeldschermwerk brengt specifieke belasting met zich mee, vandaar dit programma. Inclusief een module over thuiswerken, uitleg over hoe belastend langdurig zitten is en tips voor microbreaks. Bekijken hier de onderwerpen van de modules.

Maak gratis kennis met Fit-Snacks

Nieuwsgierig? Bestel dan onze gratis E-learning. Deze training bevat een mix van lessen uit onze verschillende online trainingen. Zo krijg je een goed idee wat Fit-Snacks voor jou en jouw medewerkers kan betekenen.

Happy Flow

>
//Kwaaijongens / Roel / 11-Seo / Opdracht hiervoor via email / Irene echo '';