Wat zijn Fit-Snacks

Fit-Snacks zijn online trainingen waarbij Gezonder werken centraal staat. Er zijn jaartrainingen en korte trainingen voor medewerkers op de werkvloer en voor medewerkers die thuiswerken of op kantoor.

Meer vitaliteit op de werkvloer

​Informatie en direct toepasbare tips geven inzicht in de mentale en fysieke belasting en hoe je deze kunt verhogen. Door de opbouw van de online programma’s zijn Fit-Snacks een kickstarter voor verbetering van de vitaliteit op de werkvloer.​​

Positieve bijdrage aan jullie team

Wil jij dat jouw medewerkers goed in hun vel zitten en een positieve bijdrage leveren aan jullie topteam? Laat je stimuleren en motiveren door Fit-Snacks. Want Gezonder werken is makkelijker dan je denkt, je moet alleen even weten HOE!

Lage kosten

En nee, hier zit geen addertje onder het gras: er zijn geen bijkomende kosten. Wij willen werkend Nederland gezonder maken, dus houden we de kosten laag.

Superleuk om de week hiermee te starten. Leuke, interessante en goede tips met duidelijke video’s.

Jaarprogramma’s

€ 6,95 per medewerker per maand

Gezonder werken wordt een jaar lang onder de aandacht van jullie medewerkers gebracht. In 2 tot 5 minuten per week. Elke week een eenvoudige actie, een ‘Jij aan zet’, zodat de Fit-Snacks ook echt onderdeel worden van het dagelijkse menu. Zo leuk en simpel kan het zijn!

Fit-Snacks voor Gezonder werken en Fit-Snacks voor Gezonder werken op kantoor. Bekijk hier de onderwerpen.

Korte trainingen

Fit-Snacks op kantoor (8 weken)

voor kantoor- en thuiswerkmedewerkers

€ 69,95 per medewerker

Dit zijn acht speciale Fit-Snacks voor kantoormedewerkers. Beeldschermwerk brengt specifieke belasting met zich mee, vandaar dit programma. Inclusief een module over thuiswerken, uitleg over hoe belastend langdurig zitten is en tips voor microbreaks. Bekijken hier de onderwerpen van de lessen.

Zit& Fit! (3 lessen)

voor kantoor- en thuiswerkmedewerkers

€ 12,95 per medewerker

We weten best dat langdurig zitten niet goed voor ons is en daarom komen we bij Zit&Fit! eerst in beweging. We zetten ons lichaam even ‘aan’. Daarna gaan we Mindful aan de slag, we zetten ons hoofd even ‘uit’. En we sluiten af met praktische tips, die je direct toe kan passen op de werkvloer.

Even tot 10 tellen….. (3 lessen)

voor kantoor- en thuiswerkmedewerkers

€ 12,95 per medewerker

Omdat er veel van ons gevraagd word op een werkdag en vaak ook nog thuis, is er Even tot 10 tellen. Even twintig minuten voor jezelf om te ontspannen. We willen best ons hoofd even ‘uit’ zetten, maar hoe doe je dat? Even tot 10 tellen zijn 3 lessen met daarin verschillende manieren om hiermee aan de slag te gaan. Bovendien sluiten we de les af met praktische tips, die je direct toe kan passen op de werkvloer of thuis.

Maak gratis kennis met Fit-Snacks

voor HR-specialisten

Nieuwsgierig? Bestel dan onze gratis online training. Deze training bevat een mix van lessen uit onze verschillende online trainingen. Zo krijg je een goed idee wat Fit-Snacks voor jou en jouw medewerkers kan betekenen.

>
//Kwaaijongens / Roel / 11-Seo / Opdracht hiervoor via email / Irene echo '';