Joy Fit-Snacks

Joy

“Mijn naam is Joy, en ja, ik heb plezier in mijn werk en in het leven. Want ik weet wat ik moet doen om me goed te voelen. Dat wil ik jou ook graag leren, samen met Jim en Flow. Want weet jij eenmaal HOE je het anders kunt doen, dan is het niet meer zo moeilijk. Dan gaat het jou zeker lukken om gezonder te werken, waardoor jij je een stuk energieker voelt. Samen zorgen we ervoor dat je nog jaren met veel plezier naar je werk gaat. En je zult merken, ook privé pluk jij hier de vruchten van. Ben je er klaar voor? Geef me een high five!”

Jim Fit-Snacks

Jim

“Hallo, ik ben Jim. Ik ga je helpen om je fysiek beter te voelen. Hoe ik dat ga doen? Ik stuur je e-mailtjes met tips, oefeningen, informatieve filmpjes en weetjes, waardoor jij het anders kunt doen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik bijvoorbeeld hoe je beter achter je beeldscherm zit, welke simpele oefeningen wonderen verrichten en hoe je eenvoudig meer kunt bewegen. Ook kleine veranderingen in je eetgewoontes gaan je veel opleveren. Kortom, ik sta te trappelen om jou mijn Fit-Snacks op een presenteerblaadje aan te reiken.”

Jim Fit-Snacks
Flow Fit-Snacks

Flow

“Hoi, ik ben Flow. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen. En er daarbij voor te zorgen dat het allemaal niet boven je hoofd groeit. Want chronische stress leidt tot veel ongemakken en soms zelfs tot een burn-out. Door anders te kijken naar je werk, goed te luisteren naar je lichaam en kleine gedragsveranderingen door te voeren, kun je veel meer werkplezier ervaren. Gezonder werken gaat makkelijker als je weet hoe het werkt tussen je oren. Laat de recepten van mijn online Fit-Snacks jou inzicht geven en je ogen openen, zodat jij in een positieve, productieve flow komt. Je bent het waard om lekker in je vel te zitten!”

>
//Kwaaijongens / Roel / 11-Seo / Opdracht hiervoor via email / Irene echo '';